Skip to content

Verspreid solidariteit, geen virus

12/03/2020

Het coronavirus zorgt wereldwijd voor onrust. Ook bij ons stijgt het aantal infecties. Evenementen en bijeenkomsten worden afgelast.
Ook wij willen graag onze deelnemers en vrijwilligers beschermen.

 

Groepsactiviteiten opgeschort tot half april

Alle groepsactiviteiten van Samenlevingsopbouw worden door de uitbraak van het coronavirus geschrapt tot half april. We kwamen tot die beslissing op basis van richtlijnen van de overheid. Onze opbouwwerkers doen er alles aan om mensen hierover zo goed mogelijk te informeren en om hen waar mogelijk te blijven ondersteunen.

 

De deuren sluiten is een moeilijke beslissing. Mensen een plek geven waar ze warmte, rust en ondersteuning vinden, waar ze hun mening kwijt kunnen en waar ze samen ideeën kunnen ontwikkelen en de handen uit de mouwen kunnen steken is immers de kern van ons werk. Maar we willen onze verantwoordelijkheid nemen en solidair zijn met mensen met een zwakkere gezondheid.

 

Opbouwwerkers blijven bereikbaar

Onze opbouwwerkers blijven zo goed mogelijk bereikbaar. Ze nemen contact op met deelnemers en vrijwilligers, om hen te informeren en om te horen hoe het gaat en welke problemen ze nu ondervinden. We zoeken naar manieren om signalen te registreren en gaan daarover in overleg met partners en andere organisaties.

 

Handelen uit solidariteit

We dragen zorg voor elkaar en de meest kwetsbaren.
We laten elkaar niet los.

 

Vragen over het Coronavirus?

Je vindt alle info op deze website: www.info-coronavirus.be

 

 

 

 

Back To Top