Skip to content

De Warmste week: 12 uur vlammen met SAAMO

21/11/2022

Voel je de koude winterprik? Dan weet je dat de Warmste Week er aankomt!  Ook wij van SAAMO West-Vlaanderen vlammen dit jaar tegen kansarmoede.  En jij kan met ons meedoen:

  • door pannenkoeken te bestellen via dit formulier
  • door (met collega’s, vrienden) te komen naar onze supergezellige Afterwork op 16 december in Brugge
  • door te wandelen of lopen met ons SAAMO-groepje tijdens de Warmathon op 19 december in Brugge
  • door een gulle gift op BE93 7360 4190 4367 van SAAMO West-Vlaanderen met mededeling Naam + Voornaam + gift warmste week

De opbrengst van al onze acties gaat integraal naar het fonds van de Warmste Week.

De Wijkfabriek krijgt steun van de Warmste Week

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tot 24 december. De Koning Boudewijnstichting beheert het ingezamelde geld. Dit jaar steunt het fonds projecten die passen in het jaarthema ‘kansarmoede’.

We zijn trots dat ons project De Wijkfabriek één van de 270 geselecteerde projecten is. Alle mensen die nu een actie organiseren, een gift doen, lopen of wandelen tijdens De Warmste Week dragen dus een steentje bij aan ons tewerkstellingsproject in de Oostendse sociale wijk ‘de Nieuwe Stad’.  Ook andere projecten van SAAMO in Antwerpen, Limburg en Gent zijn bij de gelukkigen.

Meedoen aan de Warmste Week is voor SAAMO ook een kans om aan een grote groep mensen die ons nog niet kennen duidelijk te maken waar we voor staan: ‘samen uitsluiting aanpakken’.  Naast het organiseren van warme solidariteit tussen mensen werken we met ons project -en buurtopbouwwerk immers ook aan structurele verandering.

Lees meer over project De Wijkfabriek

Pannenkoeken eten voor het goede doel

Om extra geld in het laatje te krijgen organiseren we met de collega’s van SAAMO West-Vlaanderen op vrijdag 16 december een Afterwork in de Katelijnestraat 27b in Brugge.  In ons kantoor bakken en verkopen we die dag van 8u tot 20u pannenkoeken en voorzien ook randanimatie voor wie vanaf 15u komt smullen of een glaasje drinken.  Kom je ook?  Laat het weten via het Facebookevent.  Inschrijven hoeft niet, spring gewoon binnen en dompel je onder in de warme sfeer.

Pannenkoeken bestellen, ophalen en thuis opeten kan ook! Voor € 10 krijg je 10 heerlijke, verse pannenkoeken.  Zolang de voorraad strekt.

Bestel nu jouw pannenkoeken

Doe mee met de Warmathon in Brugge

Maandag 19 december is er de Warmathon in Brugge.  Met de SAAMO collega’s en alle sympathisanten verzamelen we omstreeks 16u voor restaurant NOMAD aan startplaats ’t Zand.  Als je met ons meeloopt of wandelt krijg je een T-shirt of badge van SAAMO en een goodie bag.  Wil je als loper of wandelaar aansluiten bij onze SAAMO-groep? Schrijf je dan tegen 8 december in op warmathon.be, kies voor aansluiten bij een groep en vul groepscode SAAM12179 in. 

Sluit je aan bij onze groep: code SAAM12179

Mis niks van de Warmste Week

 

Back To Top