skip to Main Content

Ontdek onze projecten in West-Vlaanderen

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise bouwt SAAMO West-Vlaanderen aan een samenleving waarin er plaats is voor iedereen. Opbouwwerkers brengen mensen in een kwetsbare positie samen en werken met hen aan concrete oplossingen. Ze doen dat met innovatief projectwerk en geëngageerd buurtopbouwwerk.

Op de agenda

Doe je mee?

Word vrijwilliger

Kan je wat tijd vrijmaken en wil je je graag inzetten bij SAAMO? We zoeken vrijwilligers voor tal van zaken: Nederlands oefenen, digitale ondersteuning of om mee acties op te zetten.

Neem contact met ons op
Doe je mee?

Word partner van SAAMO

Uitsluiting aanpakken is iets wat je niet alleen doet. SAAMO werkt samen met tal van private en sociale partners. Heb je interesse om met ons samen te werken?

Neem contact met ons op
Doe je mee?

Blijf op de hoogte

Word gratis abonnee van ons semestrieel magazine, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten en het nieuws uit onze projecten.

Schrijf je in

Ik werk al dertig jaar voor SAAMO. Wat ik in al die jaren heb geleerd is dat vertrouwen een belangrijke basis is. Zonder vertrouwen ga je nooit bij de echte problemen van mensen komen. Om connectie te maken, moet je de tijd nemen. Je moet vragen: Wat kan ik voor jou doen? Ook al kan je niet alles oplossen. Dat is een moeilijke gedachte. Ik heb ook geleerd dat er veel kracht schuilt in groepen. De verbinding tussen mensen die met eenzelfde probleem kampen brengt vaak een enorme solidariteit teweeg.

Hilde Van Laere - opbouwwerker
Back To Top