Skip to content

Wereldrecordpoging ‘De Langste Wachtrij’

30/08/2022

Doe je mee met onze wereldrecordpoging ‘De Langste Wachtrij’?

 

 

AA Gent moet op 6 oktober spelen tegen het Zweedse Djurgårdens. De politie verwacht dat zo’n 3000 Vikings de binnenstad zullen overspoelen. Om het voor iedereen veilig te houden verhuist ‘De langste wachtrij’.  Maar we hebben een prachtige locatie, supergezellig en al, gevonden. Onze recordpoging zal plaatsvinden in het Coyendanspark. Da’s net achter het Van Eyckzwembad. We hopen jullie daar talrijk te mogen ontvangen.

 

We moeten tegenwoordig zoveel wachten. We wachten op de trein die vaak te laat is, op een nieuwe auto waarvoor er geen onderdelen zijn. Op sommige luxe-uurwerken moet je zelfs tien jaar wachten. Ambetant.

Maar nog erger wordt het als je wacht op broodnodige hulp die niet komt. Als je kind mentale problemen heeft, maar je kan nergens terecht. Je al tien jaar op een wachtlijst staat voor een sociale woning. Wachten op hulp bij een psycholoog…

Daarom organiseren wij de wereldrecordpoging ‘de Langste Wachtrij’.

Omdat we het schandalig vinden dat zoveel mensen in een welvarend land niet de hulp krijgen waarop ze recht hebben. En, om al die mensen een hart onder de riem te steken. Om te laten zien dat we ze niet vergeten. De mensen die op hun luxe-uurwerk wachten zijn ook van harte welkom!

Wanneer:   6 oktober

Waar:  Vanaf 17:00 uur in het Coyendanspark in Gent. Start recordpoging om 18:00 uur.

Animatie: Discobar Sabrina en nog veel meer!

Wat verwachten we van jullie? Dat jullie met zoveel mogelijk mensen komen en dat jullie onze oproep mee verspreiden.

Wil je meer doen? We zijn ook nog op zoek naar mensen die mee willen helpen op de dag van het evenement.. Neem contact op met  Jan Dendas ( janpocoloco@gmail.com) of Tijl Meheus ( tijl.meheus@saamo.be)

De Langste Wachtrij wordt georganiseerd in het kader van de tiendaagse van veerkracht.

Alvast bedankt voor jullie steun

Initiatief van:

  • SAAMO Gent vzw
  • Mobiele werkers geestelijke gezondheidszorg (PAKT)
  • Dienst outreachend werk Stad Gent.

https://www.facebook.com/delangstewachtrij-102887675880162/?ref=pages_you_manage

www.delangstewachtrij.be

 

Back To Top