Skip to content

Lees ons magazine ‘Ieders Stem Telt’

29/05/2024

De verkiezingscampagne is in volle gang: De aanplakborden en verkiezingsaffiches duiken overal op in het straatbeeld en ook jouw oproepingsbrief viel al in de brievenbus. ‘Ieders Stem Telt’ werd het thema van ons lentenummer, want je kan maar beter goed voorbereid zijn vooraleer je je stem twee keer (9 juni en 13 oktober) uitbrengt.

Zes voorstellen voor een sociaal beleid

In ons magazine krijg je geen stemadvies, maar lees je wel hoe Liselotte, Meysum, Azhar, Christine, Steve, Marcel, Myriam, Karine, Maddy, Jan, Peggy en Annya het effect van politiek op hun dagelijks leven ondervinden. Ontdek hun kijk, hun bezorgdheden en verbetervoorstellen voor een sociaal rechtvaardig beleid.

Hoe geldig stemmen?

Bij welke verkiezingen ben ik verplicht om te gaan stemmen en hoe kan ik alweer geldig stemmen? Op pg. 16 en 17 bieden we jou een handig overzicht met alle antwoorden. Print de pagina’s en neem ze mee bij huisbezoeken of wanneer je de verkiezingen ter sprake wil brengen in een groep.

Prioriteit nr.1 = Betaalbaar en kwaliteitsvol wonen

Ben je ook benieuwd of ‘wonen’ een belangrijk verkiezingsitem zal worden in de komende debatten? Voor heel wat mensen die verstoken blijven van een betaalbare en kwalitatieve woning is het dé prioriteit. Ons Project HuurGoed en de Woonzaak willen de wooncrisis hoger op de politieke agenda. Een plaatsje op de binnenpagina’s van ons magazine verwierven ze wel al.

Lees ons magazine

Word abonnee

 

 

Back To Top