Skip to content

Afterwork t.v.v. De Warmste Week

16/12/2022

Kom je naar onze afterwork op vrijdag 16 december?

Met de collega’s van SAAMO West-Vlaanderen organiseren we op vrijdag 16 december van 8u tot 20u in ons kantoor in Brugge een heuse pannenkoekenslag. Twaalf uur steken we de vlam in de pan en bakken we heerlijke pannenkoeken. Kom vanaf 15u, na het werk, van dit lekkers smullen in de Katelijnestraat 27b.  We voorzien ook bijhorende drankjes en randanimatie.  Een ideale manier toch om het weekend in te zetten ten voordele van De Warmste Week?!

Inschrijving is niet verplicht.  Je kan jouw interesse of komst laten weten via ons facebookevent: https://www.facebook.com/events/809844836969632/ Last-minute beslissers blijven welkom! 

Bestel pannenkoeken

Wil je collega’s, familie of vrienden liever zelf verrassen en verwennen met pannenkoeken?

Kies dan voor onze take-away formule! Gebruik formulier https://forms.office.com/r/yXPrDXJSVX  om één of meerdere pakjes van onze verse pannenkoeken te bestellen. Eén pakje bevat 10 pannenkoeken en kost € 10 euro. Ophalen van jouw bestelling kan op vrijdag 16 of maandag 19 december in één van onze kantoren (Oostende, Brugge of Roeselare) of via afspraak met één van onze opbouwwerkers.

Steun De Wijkfabriek

We zijn trots dat ons project De Wijkfabriek één van de 270 geselecteerde projecten is die steun krijgen via de solidariteitsactie van de VRT. Iedereen die pannenkoeken koopt, een gift doet, loopt of wandelt tijdens De Warmste Week draagt een steentje bij aan ons tewerkstellingsproject in de Oostendse sociale wijk ‘de Nieuwe Stad’.

Meedoen aan de Warmste Week is voor SAAMO ook een kans om aan een grote groep mensen die ons nog niet kennen duidelijk te maken waar we voor staan: ‘samen uitsluiting aanpakken’.  Naast het organiseren van warme solidariteit tussen mensen werken we met ons project -en buurtopbouwwerk immers ook aan structurele verandering.

Lees meer over project De Wijkfabriek

Back To Top