Skip to content

Steun ons

Steun Ons

Alle steun is nodig om te strijden voor een samenleving waarin er plaats is voor iedereen. Zo kan je SAAMO Antwerpen steunen:

 

Tijd

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor SAAMO. Alleen met jouw steun en hulp kunnen we activiteiten opzetten en stem geven aan wie het moeilijk heeft. Op onze vacaturepagina vind je welke vrijwilligers we zoeken en op welke ondersteuning je kan rekenen.

Giften

Dankzij jouw gift kunnen we meer mensen een stem geven, werken aan structurele oplossingen voor uitsluiting en problemen op de publieke agenda zetten.

Een gift schenken is eenvoudig. Stort het gewenste bedrag op rekeningnummer: BE69 5230 8023 8778. Met een vrije mededeling die duidelijk maakt waarom je het geld stort. Gebruikelijke termen zijn: ‘gift’, ‘donatie’ of ‘zakaat’.

Wens je eerst meer informatie? Neem dan contact met Annick De Rop.

In je testament

Je kan SAAMO Antwerpen ook opnemen in je testament. Een testament is voor een groot deel wettelijk geregeld, maar een deel mag je vrij beslissen. Je kan er dus voor zorgen dat een deel van jouw erfenis wordt gebruikt om te bouwen aan de samenleving waarin plaats is voor iedereen.

Voor vrijblijvende informatie over deze mogelijkheid kan je steeds contact opnemen met Annick De Rop.

Bedrijven

Je kan ook met je bedrijf onze organisatie steunen. Er zijn verschillende formules mogelijk waarbij er steeds een goede return voorzien is.

Interesse? Neem dan contact op met Annick De Rop.

 

Back To Top