Ga naar hoofdinhoud

Werkomlegging | Antwerpen

14/10/2023

Werkomlegging Antwerpen

Zaterdag 14 oktober 2023
namiddag
Cinema Rix, De Gryspeerstraat 86, 2100 Deurne

gratis

Voor sommige mensen is de weg naar werk er één van putten en omwegen. Ondervond jij moeilijkheden in jouw zoektocht naar een job? Op 14 oktober komen we feestelijk samen in het kader van ‘de dag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting’. We bundelen onze ervaringen met ‘werk’ en zoeken samen uit hoe het anders kan.

Op 17 oktober is het de dag van verzet tegen armoede. Dit jaar hebben we het over ‘werk’. Als iemand je vraagt wat je doet, dan vragen ze meestal welk werk je doet. In het nieuws zeggen ze voortdurend dat er heel veel jobs zijn. En toch vind jij er geen of zijn bepaalde jobs niet haalbaar voor jou. Een job staat voor veel mensen gelijk aan een loon en geld. Is werk meer dan dat? Of zijn er soms andere zaken belangrijk? We willen het van jou weten.

In het beleid wordt er vaak ‘over’ mensen gepraat die geen werk hebben. Daarom willen wij op de dag van verzet tegen armoede samen praten met mensen voor wie ‘werk vinden’ niet vanzelfsprekend is. Ben jij dat? Of ken je mensen voor wie de weg naar werk geen snelweg is? Kom en breng mensen mee, we maken er een gezellige namiddag van.

De Antwerpse werkomlegging is een initiatief van STA-AN en SAAMO.

Meer info

Sofie Sas en Chris Haesendonckx

 

 

Back To Top