Skip to content

Eerste Hulp bij Verkiezingen: hoe stemmen?

12/05/2024

De verkiezingen van 9 juni 2024 komen alsmaar dichterbij. Om onze doelgroepen te informeren en de stem van mensen in een kwetsbare positie te laten horen, organiseren we de komende weken allerlei activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn.

We verkiezen die 9e juni de vertegenwoordigers voor het Brussels, federaal en Europees parlement. Het is niet evident om een keuze te maken, zeker niet voor wie uitsluiting ervaart en ontmoedigd is door de politiek.

Een overzicht van vrij toegankelijke activiteiten die we organiseren in aanloop naar de verkiezingen vind je hieronder:

  • 15 en 22 mei (19u):  Verkiezingen? Elections? Een informatieavond in Peterbos, zaal Agora voor iedereen in Peterbos. Gesprekstafel met uitwisseling en info over hoe stemmen.
  • 16 mei: debat Brusselse Bond Recht op Wonen in Beursschouwburg over de toekomst van wonen in Brussel. Meer info hier, maar het debat zelf is helaas al volzet.
  • 28 mei (9u) en 30 mei (19u): Politieke parlees, een infomoment met gesprekstafel en info over hoe stemmen, rond diverse thema’s zoals migratie. I.s.m. Avansa Citizenne en FMDO. Meer info en inschrijven via deze link.

Heb je hierover vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een antwoord op maat!

Back To Top