Ga naar hoofdinhoud
SAAMO Brussel brengt mensen in uitsluiting samen en werkt met hen aan concrete oplossingen. We doen dat met innovatief projectwerk en geëngageerd opbouwwerk. Zo bouwen we mee aan een samenleving waarin er plaats is voor iedereen.

Ontdek onze projecten in Brussel

SAAMO Brussel ontwikkelt projecten rond wonen en sociale bescherming. We richten ons naar mensen die moeilijk toegang vinden tot een kwaliteitsvolle en betaalbare woning, tot rechthebbenden op een leefloon, tot mensen zonder wettig verblijf. Binnen de sociale hoogbouwwijk Peterbos organiseren we een buurtgerichte Stek-werking. Ontdek hieronder meer over onze projecten!

Doe je mee?

Word vrijwilliger

Kan je wat tijd vrijmaken en wil je je graag inzetten bij SAAMO? We zoeken vrijwilligers voor tal van zaken.

Neem contact met ons op
SAAMO Brussel
Doe je mee?

Steun ons

Dankzij jouw gift kunnen we meer mensen helpen om in hun basisrechten te voorzien. We gebruiken jouw steun in de uitvoering van verschillende projecten van onze organisatie.

Zie hier voor meer informatie
Doe je mee?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten en het nieuws uit onze projecten.

Bezoek ons op Facebook

“Opbouwwerkers strijden voor een samenleving waarin er plaats is voor iedereen. Dat betekent dat ze out-of-the-box denken. Dat ze dag in dag uit creatief zoeken naar oplossingen.”

Back To Top