Ga naar hoofdinhoud

Gezocht: opbouwwerker wijkrenovatie in Grimbergen

23/08/2023

Leg je in meerdere talen vlot contact met mensen die uitsluiting ervaren? Wil je deze mensen graag begeleiden bij hun woningrenovatie en hen een stem geven in het woondebat? En mee zorgen voor een renovatie- en woonbeleid dat met iedereen rekening houdt?
Dan is deze job iets voor jou!

 

Je helpt noodkopers met hun renovatievraag. Noodkopers zijn mensen die noodgedwongen een goedkope woning kopen maar geen renovatiewerken kunnen betalen. Hiervoor werk je onder meer samen met gemeentebesturen en 3WPlus, onze technische partner.

Want we streven naar echte verandering om de situatie van noodkopers te verbeteren. Daarom bundel je de ervaring van noodkopers en diverse organisaties om wijkrenovatietrajecten te verbeteren in een sterk model. Je geeft beleidsaanbevelingen en pleit voor voldoende middelen en sociale begeleiding. Ons doel: het renovatie- en woonbeleid meer laten aansluiten bij de noden en wensen van noodkopers.

In dit alles kan je bouwen op je collega in Vilvoorde. We zoeken voor deze opdracht 1 opbouwwerker in Grimbergen + deels in Vilvoorde (50%).

Dit doe je voor bepaalde duur: t.e.m. december 2025.

Opstart: zo snel mogelijk. Solliciteren kan t.e.m. 17 september.

Bekijk hier de vacature

Back To Top