Skip to content

Doe mee aan de Week van Verbondenheid

14/04/2022

Ook dit jaar weer slaan SAAMO en Bond zonder Naam de handen in elkaar voor de Week van Verbondenheid. We roepen iedereen op om tussen 27 mei en 5 juni een Langste Tafel op poten te zetten. Dat is hét symbool waarmee we die week de strijd aangaan tegen eenzaamheid en uitsluiting.

Een Langste Tafel kan van alles zijn: een buurtfeest, etentje met familie, lunch met collega’s, initiatief op school of apero met de buren. Allemaal momenten waar menselijke warmte en verbondenheid centraal staan.

Registreer jouw Langste Tafel

Doe je mee? Registreer jouw event dan via de website van de Week van Verbondenheid. Daar vind je ook het overzicht van alle geregistreerde events. Wil je mee aanschuiven? Per event vind je contactgegevens.

Download placemats en gespreksstarters

Verbindende vragen als ‘Waar droomde je van als kind?’, ‘Wat was het meest gelukkige moment van je leven?’ en ‘Wat maakt volgens jou een mens mooi?’ moeten tijdens de Week van Verbondenheid voor een extra connectie zorgen tussen mensen. Deze vragen staan op de placemats die Bond Zonder Naam en SAAMO maakten. Op de website is ook een makkelijk af te drukken document met 99 andere gespreksstarters in verschillende talen te vinden.

 

Back To Top