Skip to content

Woonspraak: podcastserie over de structurele wooncrisis

07/06/2023

De Woonzaak lanceert vanaf midden juni Woonspraak. Dat is een maandelijkse podcast waarin bewoners, academici en middenveldorganisaties het woord nemen over de woonthematiek in Vlaanderen. Doorheen acht afleveringen zoomen we in op de structurele wooncrisis. We zoeken meteen ook uit hoe een fundamenteel rechtvaardig woonbeleid er dan wél kan uitzien.

Vanaf woensdag 14 juni is de eerste aflevering te beluisteren op verschillende kanalen waaronder Spotify, Apple en Google Podcasts. Ook op Youtube zal je de afleveringen van Woonspraak integraal kunnen bekijken.
In Woonspraak komen volgende thema’s aan bod:

Woonzaak vindt het belangrijk dat de woonthematiek gefundeerd tot in de huiskamers komt. We rekenen daarom op jullie om vanaf 14 juni de afleveringen van Woonspraak mee te verspreiden: binnen je professionele netwerk, de doelgroep waarvoor je werkt, familie en vrienden.
Want wonen is een zaak van iedereen!

De Woonzaak zoekt middelen

Samen met Woonspraak lanceren we ook een crowdfunding. Want voor een fundamenteel rechtvaardig woonbeleid is ook jouw financiële steun nuttig en nodig. Zo kunnen we het draagvlak en de uiteindelijke impact van de Woonzaak op het Vlaams woonbeleid enorm vergroten!
Doneren doe je in enkele kliks.

Back To Top