Ga naar hoofdinhoud

Geef met jouw stem de armoedeprijs aan Digitaal Inclusieve Wijk

11/10/2022

Dit jaar wordt de 14de Federale Prijs Armoedebestrijding uitgereikt. Dit jaar gaat die prijs naar organisaties en projecten in Vlaanderen, Wallonië en Brussel die er voor zorgen dat het digitale niet tussen mensen en hun rechten komt. Voor de samenwerking Digitaal Inclusieve Wijk zijn SAAMO Antwerpen, Buurtwerking Elegast en stad Antwerpen met de vele vrijwilligers en partners samen genomineerd.

Wil je onze vele vrijwilligers, partners en ons steunen? Dan kan je stemmen op ‘Digitaal Inclusieve Wijk’ tot en met 7 november 2022 om middernacht.

De prijzen worden op 6 december 2022 in Brussel uitgereikt tijdens een officiële ceremonie. Wij mogen alvast gaan met 18 vrijwilligers, medewerkers en partners. Voor elk gewest van het land wordt er dan een winnaar bekend gemaakt. Hopelijk gaan onze vrijwilligers dan met de prijs naar huis.

Woon je in het Brussels gewest? Overweeg dan om (met een ander mailadres) ook nog een stem uit te brengen voor het samenwerkingsverband waar onze collega’s van SAAMO Brussel bij betrokken zijn: Informaticien·nes Public·ques

Stem hier voor Digitaal Inclusieve Wijk

Meer info over ons project Digitale inclusie

Meer info over de Federale Prijs Armoedebestrijding

 

Back To Top