Skip to content

De Palaver, onze stek in Denderleeuw

Project

De Palaver is een STEK voor alle Denderleeuwenaren en het kloppende hart van de wijk Hemelrijk.
Inwoners van Denderleeuw kunnen elkaar ontmoeten in het ontmoetingscafé, er is een ruilwinkel, er zijn activiteiten voor gezinnen en kinderen, er zijn zitdagen van diverse organisaties, er is een sociaal reisbureau en er is een aparte tienerruimte ‘De Hangout’.

Doorheen ontmoeting, vorming, doorverwijzing en actie bouwen inwoners, opbouwwerkers en partners aan een solidair Denderleeuw. Een Denderleeuw waar diensten nabij , burgers verbonden en rechten gerealiseerd zijn.

De Palaver, dat zijn wij. Wij, de bezoekers. Wij, de vrijwilligers. Wij, de partners. Wij de opbouwwerkers. En vooral : wij samen. Samen bouwen we de Palaver uit van onderuit tot een stek om thuis te komen, een plek waar mensen groeien en waar we samen positie innemen tegen onderbescherming.

Kom er zeker bij als bezoeker, vrijwilliger, vereniging of organisatie. Er staat ons nog van alles te doen.
Nog meer inwoners kunnen het aanbod in de Palaver komen ontdekken en mee vorm geven. Nog meer verenigingen en organisaties zijn nodig om de mazen in het net te dichten voor diverse inwoners in een kwetsbare positie.

De Palaver opende sinds 2018 de deuren in de voormalige kerk van Hemelrijk. We zijn een jonge stek, in volle groei en beweging. Kom erbij.

 

Nieuws & verhalen

Huldiging Duurzame Helden In Denderleeuw

Huldiging Duurzame Helden in Denderleeuw

Op zaterdag 24 september werden de 10 duurzame helden officieel gehuldigd en in de bloemetjes gezet ter ere van de…

Het Zomert Bij SAAMO!

Het zomert bij SAAMO!

Ben je nog op zoek naar leuke en betaalbare zomeractiviteiten? SAAMO Oost-Vlaanderen organiseert tal van activiteiten over de hele provincie.…

Podcast – De Denderstreek

Podcast – De Denderstreek

De denderstreek, een streek in woelig water zoekend naar verbinding. In de Denderstreek zetten onze opbouwwerkers sterk in op verbinding.…

Back To Top